Vem är Formatören?

Jag heter Ingela Sandberg och det är jag som är “Formatören”. Jag har många års erfarenhet från reklambranschen och de senaste 7 åren har jag jobbat som grafisk formgivare på Panduro i Malmö där jag mestadels designade förpackningar till deras produkter. Dessförinnan frilansade jag som grafisk formgivare, originalare, AD och layoutare i drygt 20 år.

Jag älskar mitt jobb som grafisk formgivare ­och brinner för design, form, färg och layout. Dessutom har jag ett öga och känsla för detaljer. Jag är också noggrann, strukturerad och gillar ordning och reda. Jobbet är väldigt varierande, inpirerande och utmanande. Man vet inte från den ena dagen till den andra vilka utmaningar man kommer att ställas inför, men det är alltid kul och spännande. Det är härligt att få vara kreativ och även lite galen emellanåt. 

Jag har mitt kontor i Bokeslund strax utanför Höör, mitt i Skåne och mitt i naturen, men ändå med närhet till byar och storstäder.

Jag gillar att var ute i naturen och röra på mig och för ett par år sedan sprang jag London Marathon vilket var en ­spännande, häftig och kul upplevelse.
Jag har alltid älskat djur och har haft egna hästar, men numera blir det bara lite ridutflykter då och då.

Ring eller maila mig om du vill veta mer, diskutera ett samarbete eller vad jag skulle kunna hjälpa dig med. Här hittar du all kontaktinfo.

Ta gärna en titt på min portfolio.
Hoppas vi hörs och ses snart!